Praktik, exjobb & lediga jobb

Här kan du hitta praktikplatser, examensarbeten och lediga jobb som efterfrågas av Byggrådets medlemsföretag. Du kan välja vilken av möjligheterna som du efterfrågar genom att göra valet i listan nedan och sedan klicka på knappen "Visa vald filtrering".

Filtrera:

Exjobb
Publicerad 
Malmö

Exjobb på Serneke

Serneke är en nytänkande byggkoncern. Vi ska ligga i framkant inom den globala utvecklingen av smarta och hållbara samhällsbyggen. Detta gör vi genom att utmana branschen, engagera samtiden och inspirera framtiden.

Exjobb
Publicerad 
Malmö

Examensarbete och gästföreläsare

För dig som är student

Stora utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och projekt som utvecklar samhället. Det finns många anledningar till varför vi utsetts till branschens mest attraktiva arbetsgivare. Starta din resa med oss.

Kontakta Jörgen Christiansson på Jörgen.christiansson@skanska.se

Exjobb
Publicerad 
Malmö

Examensarbete på PEAB

Som student har du gott om kunskap, drivkraft och framåtanda som vi vill ta tillvara. I Peab tror vi på ett nära samarbete med högskolor och universitet. Varför inte göra ditt examensarbete hos oss? Aktuella examensarbeten hittar du bland lediga tjänster.

Har du en egen idé om ämne? Under perioden 1 april – 31 maj för höstterminen och 1 oktober – 30 november för vårterminen finns annonser som ger dig möjlighet att föreslå ett eget ämne för ditt examensarbete. Även dessa annonser hittar du bland våra lediga tjänster. 

Exjobb
Publicerad 
Malmö

Exjobb på NCC

Vi ger dig som student möjlighet att göra ditt ex-jobb tillsammans med oss. Förutom att skriva om ett intressant ämne är ex-jobbet ett bra tillfälle att lära känna vår organisation, få värdefull erfarenhet och knyta kontakter för framtiden. Dessutom lär vi känna dig och du får visa vad du kan!

 

Exjobb
Publicerad 
Malmö

Exjobb på Tyréns

Det är våra avdelningschefer som avgör om vi har möjligheter att ta emot exjobbare. Mer information om examensarbete på Tyréns hittar du här>>. Har du en egen idé till ett exjobb är du välkommen att ta kontakt med oss på till exempel en arbetsmarknadsdag. Du kan också skicka in en intresseanmälan.