Praktik, exjobb & lediga jobb

Här kan du hitta praktikplatser, examensarbeten och lediga jobb som efterfrågas av Byggrådets medlemsföretag. Du kan välja vilken av möjligheterna som du efterfrågar genom att göra valet i listan nedan och sedan klicka på knappen "Visa vald filtrering".

Filtrera:

Praktikplats
Publicerad 
Malmö

Praktik på MVB

Är du vår framtida medarbetare?

Praktik är en vanlig väg in till en karriär inom MVB. Vi erbjuder praktik både till dig som studerar vid högskola och universitet samt till dig som går på en KY-utbildning.

Praktiken genomförs för det mesta ute i själva produktionen, men kan även innebära inblick i avdelningar för exempelvis inköp och kalkyl. Vårt mål är att du ska få prova på så många olika moment som möjligt för att ge dig en bra bas inför framtiden.

Praktikplats
Publicerad 
Malmö

Praktik på Serneke

Serneke är en nytänkande byggkoncern. Vi ska ligga i framkant inom den globala utvecklingen av smarta och hållbara samhällsbyggen. Detta gör vi genom att utmana branschen, engagera samtiden och inspirera framtiden.

Praktikplats
Publicerad 
Malmö

Praktik på JM

Varje år välkomnar vi praktikanter och lärlingar från högskolor, universitet, yrkeshögskolor och gymnasieskolor från hela landet. Oavsett var du är i din karriär vill vi att du ska vara med och skriva historia med oss. Varmt välkommen till JM!

Vi annonserar alla praktikplatser under lediga jobb.

Till JMs praktikblogg.

Praktikplats
Publicerad 
Malmö

Praktik på Skanska

För dig som är student

Stora utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och projekt som utvecklar samhället. Det finns många anledningar till varför vi utsetts till branschens mest attraktiva arbetsgivare. Starta din resa med oss.

Kontakta Anders Wester på anders.wester@skanska.se

Praktikplats
Publicerad 
Malmö

Praktik och sommarjobb på PEAB

När du får se och prova själv så lär du dig som bäst. Du som går ett program på högskola, universitet eller yrkeshögskola (och har AiL eller LiA som en del av din utbildning) kan under terminerna söka praktik i Peab.

Du som läser en branschrelaterad utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå och har fyllt 16 år, kan söka sommarjobb/sommarpraktik i Peab. Ansökningstiden för sommarjobb är mellan 15 februari och 15 mars

Våra aktuella praktikplatser och sommarjobb annonseras ut under lediga tjänster.

Praktikplats
Publicerad 
Malmö

Praktik på Wihlborgs Fastigheter

Vi samarbetar gärna med unga, drivna människor. För att vi tror på er. Det ger dig som ung en möjlighet att få inblick i arbetslivet i ett av områdets ledande fastighetsbolag. Om du går ett program på högskola, universitet eller yrkeshögskola och har praktik som en del i din utbildning kanske du är intresserad av att göra praktik hos oss? Välkommen med din intresseanmälan.

Praktikplats
Publicerad 
Malmö

Praktik på NCC

Vi erbjuder studenter praktikplatser i huvudsak i vår produktion löpande under året.
Läs mer om vilka varianter av praktik vi erbjuder.

Praktikplats
Publicerad 
Malmö

Praktikplatser hos Tyréns

Det är upp till varje avdelning att svara på frågan om praktik. Tänk gärna igenom vad du vill lära dig hos oss innan du hör av dig så blir det enklare för oss att se om vi har något som passar. Din intresseanmälan skickar du genom att klicka på länken>>.  Har du en egen idé avseende en praktikplats är du välkommen att ta kontakt med oss på till exempel en arbetsmarknadsdag.